12 maart 2023

Beelden van 60

De kracht van 60: Portretten van ervaren en gepassioneerde mensen

De vorige generatie bestempelde de leeftijd 60 als oud, waarbij er al begonnen werd met terugblikken en de rekening opmaken. Bij het bereiken van 65 jaar was het de norm om te stoppen met werken, en het merendeel van de mensen maakte van deze gelegenheid gebruik. Echter, in de huidige tijd is de pensioenleeftijd verhoogd met 2,5  jaar en kiezen steeds meer mensen ervoor om zelfs na deze mijlpaal door te blijven werken. Het lijkt erop dat er veel veranderingen hebben plaatsgevonden op dit gebied. Er is nu meer aandacht voor zingeving en mensen van 60 jaar en ouder hebben hoe dan ook een overvloed aan levenservaring en een schat aan kennis en kunde verzameld.

Om de diversiteit en de bijdragen van deze ervaren individuen te belichten, heb ik een voorlopige selectie gemaakt van enkele inspirerende portretten van mensen van 60 jaar en ouder.

RECENT POSTS

    Laat een reactie achter