26 juli 2023

Meisjesschool

De Proeflokalen, een bruisende broedplaats in het hart van Zutphen, is onlangs verkocht en zal binnenkort verdwijnen. Het is daarom hoog tijd om de unieke sfeer van dit meer dan 100 jaar oude gebouw vast te leggen. Hoewel het fysieke gebouw zal verdwijnen, was “de Proeflokalen” altijd meer dan alleen een plek. Het waren de mensen die gedurende al die jaren leven brachten in talloze projecten en activiteiten, waardoor deze plek een ziel kreeg.

Gelukkig zal een aanzienlijk aantal gebruikers van de Proeflokalen doorgaan met hun werk. Ze hebben zich verenigd in “Mycelium”, een netwerk dat verbindingen legt en voedt wat waardevol is voor de samenleving. Dit roept een belangrijke vraag op: worden we een wereld waarin individuen alleen maar denken aan hun eigenbelang, of gaan we samen de uitdaging aan om verbindingen aan te gaan, zelfs wanneer deze niet vanzelfsprekend zijn?

RECENT POSTS

    Laat een reactie achter