In mijn foto’s is het mijn intentie jou authenticiteit in beeld te brengen.

Ik ben gestart met de kunstacademie gevolgd door een opleiding lichaamsgerichte therapie, en ben daarna beland in de zorgverlening voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Hier heb ik leren afstemmen, invoelen en meebewegen met kwetsbare mensen in uitdagende levensomstandigheden. Zo’n 12 jaar geleden begon ik me weer met fotografie bezig te houden toen de digitale fotografie zijn intrede deed. Ik heb veel verschillende dingen gedaan als fotograaf en ben uiteindelijk weer bij creatieve fotografie uit gekomen. Mensen in hun meest unieke verschijningsvorm vast te leggen en beelden te maken die raken.
De training Buitengewoonzijn, die ik samen met mijn partner geef, is een belangrijke inspiratiebron voor de wijze waarop ik werk en ik in het leven sta.

In mijn fotografie kijk ik altijd wat iemand wil laten zien. Hierin respecteer ik dat wat de ander nog niet durft of kan tonen, maar ben ik wel inspirerend en uitdagend in het contact. Mijn fotoshoots worden als prettig en verrassend ervaren. Een zelfbeeld is niets meer dan een schil van de ui. Samen maken we beelden waarbij we  de lagen van het ik afpellen tot uiteindelijk de kern zichtbaar wordt. Door foto’s te maken, samen te kijken, vervolgens zaken weg te laten of daarna juist te overdrijven, wordt duidelijk welke kant het op gaat. Dit kan de plek van waaruit je naar jezelf kijkt veranderen en uiteindelijk nieuwe persoonlijke aspecten onthullen.
Voor een fotoshoot trek ik meestal anderhalf tot twee uur uit. Sneller werk ik in ieder geval niet.